Пређи на главни садржај

ZIDANJE STARE CIGLE I BIBER CREPA

Ovaj blog je napravljen s namerom da ljudima prikazem neke moje radove i istovremeno ostavim kontakt ako neko pozeli nesto od ovoga u svom domu.
Ovo je zid u dnevnoj sobi u mojoj kuci i sve ovo se moze videti kad god zelite.Zid je pravljen od stare cigle raznih formata i biber crepa.Iskoriscene su i stare glinene saksije koje se mogu primetiti ako se malo bolje zagleda)))
Cigla je secena na pola tako da nije zauzela puno prostora i dobijena su dva komada od jedne cigle.Na zid je prvobitno zalepljen stiropor 3cm i na taj nacin uradjena toplotna izolacija jer nije bilo mogucnosti sa spoljne strane jer je komsijin objekad na nepunih pola metra odvojen od kuce.
Odmah je odradjen dovod struje i antenski kabal jer je zamisljen drzac za tv.Gipsani radovi su takodje moj rad i svetla iznad zida deluju vrlo lepo i daju prostoru utisak toplote i atmosferu "pravog porodicnog kutka"
Sank je takodje od rigipsa.Sa unutrasnje strane je praznina gde su uklopljene police za odlaganje casa,flasa...Sa spoljne strane je sank izlepljen keramikom imitacijom prirodnog kamena




 

"pocetak izrade stepenista od stare ciigle i biber crepa"




gotovo stepeniste...jos finalna obrada i priprema za visoki sjaj


|Stara cigla i biber crep je izuzetno dobar materijal za poplocavanje terasa,zidanje dvorisnih cesmi,ograda,dekorativnih zidova pa cak i citavih fasada objekta,staza,ivicnjaka,rostilja,pusnica..




 stara cigla kao dodatak grejnom telu

Ko neko ko se cele zime bori sa zagrevanjem kuce,nudim vam ovo idejno resenje da se ulepsa dnevni boravak i sam taj "kutak" gde vam stoji grejno telo.
Za relativno male pare mozete uraditi nesto slicno kao sto je ovo na slikama.
U nasem dnevnom boravku je nesto slicno uradjeno od stare cigle i biber crepa i izuzetno sam zadovoljan.
Nema vise pucanja gleta,maltera iza peci od toplote
Cigla se tokom lozenja dobro zagreje pa posle gasenja peci,jos dugo emituje toplotu
Dopada vam se??
Na vama je da smislite sopstveni dizajn i okrenete nas broj.Dolazimo na vasu adresu da zajedno razmotrimo sve mogucnosti
Moze dogovor sa nasim materijalom i prevozom
0641497087

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

RUCNO MALTERISANJE Rucno malterisanje i izrada ravnjajuceg poda (cemetne kosuljice) Nudimo kvalitet,postovanje ranije utvrdjenog roka za izvodjenje radova.Moguc dogovor sa nasim ili vasim materijalom.Vase je samo da pozovete i dolazimo potpuno besplatno na vasu adresu radi utvrdjivanja radova i potrebnog materijala.Tim ozbiljnih majstora i radnika.Mogucnost placanja preko racuna
  KERAMICARSKI RADOVI Sve vrste keramicarskih radova uz najpovoljnije cene.Oblaganje stepenista,terasa i potpuna rekonstrukcija kupatila. Kupatilo vam je staro,dotrajalo a keramila oronula ili demode i nosite se sa idejom da ga renovirate?Bice potrebno samo da nas pozovete i resicete problem! Rusimo stare plocice i odvozimo sut,tim vodoinstalatera odradjuje instalaciju vode i kanalizacije sa nasim ili vasim materijalom  Elektricar odradjuje novu instalaciju struje ako je to potrebno Nasa firma je registrovana kod niz stovarista i prodajnih salona keramike i sanitarije pa  vam mozemo ostvariti da kupite sve to uz popust cak do 15 %! Montiranje sanitarije. izrada raznih spustenih plafona i ugradnja dekorativne rasvete u kupatilu mogucnost placanja preko racuna